Expertise en diensten

EXPERTISE


De ontwikkeling en herinrichting van woonwijken, bedrijventerreinen en vakantieparken kan zeer complex zijn. Wilt u er zeker van zijn dat uw project een succes wordt? Als onafhankelijk bureau denkt SWANCO graag met u mee. We overzien het totale project, doen grondig voorwerk en bewaken budget en planning. 

PROJECTMANAGEMENT

Uw project tot in de puntjes georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond? SWANCO neemt u graag alle zorgen uit handen. We helpen o.a.

projectontwikkelaars, (semi)overheid en grond- weg- en waterbouwbedrijven om kansen te pakken en risico's te beheersen.

SWANCO is uw meedenkende partner in iedere fase van het project. We adviseren en ontzorgen u graag. Van het opstellen van een realistische planning tot het goed op elkaar afstemmen van de werkzaamheden en het begeleiden van het vergunningstraject. Tot de oplevering bewaken we de financiën en de voortgang. Wat kunnen we voor u betekenen?


CIVIELTECHNISCH ONTWERP EN ADVIES

Dankzij jarenlange ervaring weet SWANCO als geen ander wat er nodig is om uw project tot een succes te maken. We maken praktische ontwerpen en adviseren u over de beste oplossingen.

SWANCO heeft naam gemaakt met klimaatbewuste en praktische ontwerpen (2D en 3D). In opdracht van grote en kleine opdrachtgevers zijn we druk met plan- en gebiedsontwikkeling voor industriële gebieden en woon- en recreatielocaties. Ook maken we ontwerpen en bestekken en de eventueel bijbehorende adviezen. Met hoogwaardig civieltechnisch ontwerp en advies biedt SWANCO u zekerheid over budget en risico's.


TOPOGRAFISCHE METINGEN

Meten is weten. Een nauwkeurig en actueel topografisch bestand is de basis voor een succesvol project. Iedere situatie is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. SWANCO denkt graag met u mee en levert op maat gemaakte topografische metingen.

Onze werkwijze? Geef uw wensen door en we gaan aan de slag. Bestaande situaties meten we in met geavanceerde apparatuur en brengen we met slimme software helder in kaart. We zijn onder meer gespecialiseerd in het inmeten van terreinen, depots, kabels en leidingen.

DIENSTEN


WATERHUISHOUDKUNDIG PLAN

Duurzaam waterbeheer is bij ieder project een belangrijk aandachtspunt. SWANCO levert rioleringsplannen, -berekeningen en adviezen waarin duurzaam waterbeheer centraal staat.

VERKEERSKUNDIG ONTWERP, RECONSTRUCTIES EN INRICHTINGSPLANNEN

Een uitdaging op het gebied van infrastructuur? Wij wijzen u de weg en werken het uit.

GEBIEDSONTWIKKELING

Grote of kleine plannen? SWANCO adviseert, ontwerpt en realiseert. Wij zijn uw partner in elke fase, van studie- tot en met realisatiefase.

PROJECTBEHEERSING EN -ONDERSTEUNING

Wilt u volledige grip op uw project? SWANCO brengt potentiële risico's in kaart, beheerst de kosten en zorgt voor een optimaal verloop van het project. Wij beheersen het proces.

3D GPS-MACHINEBESTURING

Uw GPS-machines aansturen met een praktisch 3D-ontwerp? SWANCO levert de benodigde gps machinebesturingsbestanden.

VOLUMEMETING OF TERREINMETING

Met geavanceerde apparatuur brengen we uw terrein of het volume van bijvoorbeeld een depot nauwkeurig in kaart.